Noutati:

Vernisajul expoziției “Polifonie plastică” semnată Mircea Nechita @ Galeria 2Art, Centrul Cultural “Mihai Eminescu”

Primăria Sector 2 și Centrul Cultural “Mihai Eminescu” prezintă în cadrul Galeriei 2 ART  expoziția de grafică – “Polifonie plastică”, semnată de artistul vizual Mircea Nechita.

Simeza cuprinde un numar impresionant de lucrări, reunite din mai multe cicluri – “Atelierul artistului”, “Autoportret cu viața mea”, “Casa”, “Fragmentarium”, “Ingeri și sfinți”, “Lumea și florile între noi”, “Luna plină”, “Pomul cunoașterii”, “Arta în viața de zi cu zi”.
Toate acestea sunt reprezentative pentru universul creației lui Mircea Nechita, un artist foarte actual ca reprezentare grafică dar cu un sprijin puternic în lumea simplă și arhaică a satului românesc tradițional din Maramureșul istoric, locul de naștere al artistului.

Artistul vizual Mircea Nechita

Expoziția este deschisă publicului în perioada 18 noiembrie – 6 decembrie și poate fi vizionată de luni până duminică, între orele 09:00 – 18:00.

Evenimentul este curatoriat de Răzvan Ionuț Cirică.

Parteneri – Uniunea Artiștilor Plastici din România, Ericris Art, modernism.ro, artportfolio.ro, jurnalulbucurestiului.ro, intellnews.ro, Ultima Oră.

Simeză

Credit foto – Valeriu Drăgan  artportfolio.ro

Vernisaj

Artistul Mircea Nechita

Crititicul de artă Doina Mândru.