Noutati:

Elena SURDU STANESCU şi Ruxandra PAPA – Galeria de Artă Calea Victoriei 33

Va asteptam miercuri, 14 octombrie, la orele 19.00 la Intâlnirea pe de îngrijire Cele doua artiste o propun pentru o Vernisa Impreuna Expoziția de sculptură ȘI pictură ȘI un Schimba impresii despre Lucrarile prezente pe Simeze. În Deschidere VA vorbi ADN. Adina Nanu, Profesor Dr. în Istoria Artei.

afis SURDU PAPA.cdr

afis SURDU PAPA.cdr

“Sculpturile Elenei Surdu Stănescu ar Reclamatia a fi numite solilocvii despre Frumusete, INTR-atat de prezentă Este îmbinarea capacității de a construi, de a armoniza volumele version spatiu ȘI tendința de a le șlefui, de o Le conferi prețiozitatea unor orfevrării …” (Marina Preutu – critic de artă)

“Sculptura Elenei Surdu Stănescu traieste ȘI respira credibil ȘI Prin superb ea însăși, plină de energie, dinamism ȘI senzualitate” (Corneliu Antim-critic de artă)

“Ruxandra Papa … matur ne infatiseaza ONU Stil artistic, originală, cizelat cu seriozitate. Picturile vânzare, redau lumea INTERIOARĂ un artistei, indemnând privitorul la Meditație, la pătrunderea intr-o atmosfera aparent enigmatică. În Construcțiilor arcadele, in vastele spatii naturii Ale, în lumina solară, artista Caută argumentele propriilor gânduri vanzare, incercând o defini Ipostaze ale Omului în Univers. Autoarea ne convinge CA insăși obiectele reprezentate au ONU “suflet”, o Viață evident … “(MIRCEA DEAC – critic de artă)