Noutati:

Claudiu Victor Gheorghiu reprezintă România la – Peru International Art Festival ICCA 2018

20-28 Septembrie 2018

Evenimentul va cuprinde un simpozion de pictură si deschiderea expozitiei internationale de artă la Trujillo(20-23 septembrie), iar in perioada 24-28 septembrie va avea loc, in capitala Lima si un district al acesteia Miraflores, expozitia si simpozionul academic cu tema: “Ce este să fii un artist autentic într-o lume globalizată” (25-26 septembrie).

Evenimentul va reuni artisti din 27 de tări, selectati si invitati de organizatori.

Eveniment găzduit de: House of Identity of the Regional Government “La Libertad”, Guvernul local din Trujillo; the Dissemination Center Pedro Azabache, Trujillo; Municipalitatea districtului Miraflores-Lima; Association of Plastic Artists Vinatea Reinoso, Miraflores-Lima.

Claudiu Victor Gheorghiu este membru in Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România și membru Visarta.

Claudiu Victor Gheorghiu a fost selecționat și invitat să reprezinte România, iar in cadrul sesiunii de comunicări a simpozionului academic de la Lima va prezenta prelegerea in limba engleză intitulată : “Icoanele, imagini sacre in lumea contemporană”.